Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@13:19:41 GMT

هشتاد تا چیپس پنیری و خنده‌های بیشتر

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۰۱۹۱

هشتاد تا چیپس پنیری و خنده‌های بیشتر

یک صفحه از کتاب «بگو ما هم بخندیم»، نوشته شهرام شفیعی را همراه ایران آنلاین بخوانید.

گروه فرهنگی ایران آنلاین: مجموعه کتاب‌های لطیفه «بگو ما هم بخندیم»، نوشته‌های کوتاه و خنده‌داری از شهرام شفیعی است، و تا الان شش مجموعه از آن به بازار امده. کتاب‌ها را نشر پیدایش منتشر کرده و آخرین انتشار آن مربوط به سال 91 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا از آنجایی که فرصت خوبی برای خنده است تا روحیه‌مان را حفظ کنیم، می‌توانید به این مجموعه پناه ببرید. کتاب‌هایی که برای کودکان و بزرگسالان مناسب است.

 

چیپس پنیری

مامان به پژمان گفت: «پژمان جان، من اطمینان دارم که تو نمی‌خواستی یواشکی از توی کیف پدرت پول برداری و برای خودت هشتاد بسته چیپس پنیری بخری... توضیح بده... چی شد که این کار را کردی؟»

پژمان گفت: «من هیچ‌وقت چنین قصدی نداشتم... همه‌اش از روزی شروع شد که چیپس پنیری به بازار آمد!»

 

دمپایی

آشپزی نیلوفرخانم اصلا خوب نبود. بدترین غذایش هم سوپ هویج بود. ضمناً هر شب سوپ هویج درست می‌کرد. با این حال، شوهرش همیشه سوپ بدمزه را می‌خورد و چیزی نمی‌گفت.

یک شب، موقع خوردن سوپ، نیلوفرخانم گفت: «امروز دمپایی پلاستیکی‌ام افتاد توی این سوپ و چهار ساعت پخت... به نظرت مزه سوپم عوض شده؟»

شوهرش گفت: «بله... بهتر شده!»

 

ریاضی

آن موقع که معلم بودم، دانش‌آموزی داشتم که هیچ چیز از ریاضی نمی‌دانست. یک بار به او دو هفته وقت دادم تا برای امتحان ریاضی آماده شود.

ـ می‌روی خانه و کتاب ریاضی‌ات را برمی داری... دو هفته دیگر، برای امتحان ریاضی از اتاقت بیرون می‌آیی.

آن دانش‌آموز، در این دو هفته، به صورت شبانه‌روزی درس خواند و زحمت کشید. اما باز هم در امتحان ریاضی، صفر گرفت. می‌دانید چرا؟... چون که اشتباهی، کتاب علوم را برداشته بود.

 

کیمیاگری

کیمیاگران پانصد سال زحمت کشیدند و نتوانستند مس را به طلا تبدیل کنند. اما مادرم در نیم ساعت به بازار رفت و حقوق پدرم را به طلا تبدیل کرد!

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۰۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • سفری به دنیای توپولوژی
  • خاطره خنده‌دار غفوریان از اشتباه گرفتنش با اکبر عبدی! (فیلم)
  • یک ترفند ساده و سریع: خرد کردن و تیکه کردن اصولی مرغ در ۲ دقیقه (فیلم)
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • ببینید | خنده‌دارترین پرونده سرقت از زبان یک کارآگاه
  • یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو (فیلم)